Вкрстени промоции. Купете производ или сет на производи, земете друг по намалена цена. Рамсторама специјално издание со над 1000 производи со промотивни Рамстор Клуб цени на секои три недели.

Промотивни цени
RAMSTORE
Пронајдете ја најдобрата промоција за Вас! Секогаш најдобри цени, акции , внимателно избрани производи со промотивни цени и до -50% за најлојалните купувачи
Повеќе

Рамстор промоциите со назнака за "најверниот купувач" означуваат определување на најверниот купувач врз основа на базата на податоци што е формирана токму од регистрираните Рамстор Клуб картички.

Клуб картичка
RAMSTORE
Побарајте ги специјално обележаните производи, кои покрај намалената цена, Ви носат дополнителни поени на Вашата Рамстор Клуб Картичка, 1 поен= 1 денар.
Повеќе

Нашите супермаркети нудат широк асортиман од над 30 000 различни производи. Секој ден свежо овошје и зеленчук, свежо месо и риба, секогаш топол леб и бели печива, внимателно одбрано мени на готови јадења и салати.

Свежи производи
RAMSTORE
Секогаш свежа риба, месо, леб, свежо овошје и зеленчук. Проверете секогаш имаме нешто интересно.
Повеќе

Купувајте на фактура и снабдете ги вашите кујна или канцеларија со се што ви е потребно. Рамстор Големопродажба активно располага со околу 5000 различни производи од над 250 различни производители од целиот свет.Исто така увезуваме производи од Турција и Рамсторе е единственото место каде што може да се најдат квалитетни и специфични производи.

Плаќај на фактура
RAMSTORE
Ние во Рамсторе веруваме во водење на бизнисот во вистинска насока, со одлична услуга, квалитетни производи, со чесни и фер цени. Соработката со нас е многу повеќе од добивање на производите што ви требаат.
Повеќе

Над 30 000 различни производи од домашно и странско потекло, внимателно распределни во посебни секции и оддели на вкупна површина од 10 000м2. Секој ден свежо овошје и зеленчук, свежо месо и риба, секогаш топол леб и бели печива, внимателно одбрано мени на готови јадења и салати. Секогаш достапни за нашите купувачи 365 дена во годината, секој ден од 08:00 до 22:00 часот (Рамстор Центар)

Историја
RAMSTORE
Рамстор е првиот трговски центар со глобални стандарди во Македонија и пошироко во регионот со повеќе од 90 избрани дуќани кои ги задоволуваат вкусовите, потребите и буџетот на посетителите.
Повеќе

Ramstorama

21.1.2016
Специјално издание со над 1000 производи со промотивни Рамстор Клуб цени на секои три недели.

Промо купони

Во периодот од 1.12.2015 до 31.1.2016 со купување во Рамстор маркетите имате можност да добиете и до 50% на апаратите за домаќинство од познатиот бренд макс.

Предлози за локација на маркет

Новости и настани

26.01.2016
Купон+ промоцијата Ramstore&Agrotehna се продолжува до 10.02.2016. Подигнувањето на производите е до крајот на месец Февруари.
29.12.2015

Мапа на маркети

Со нашите нови Супермаркети во Охрид, Струга, Куманово, Аеродором, Ново Лисиче, Кисела Вода, ГТЦ ... ние стануваме се поблиску до Вас и Ви ги нудиме нашите услуги на дланка

Ramstore на Facebook

Oстанати линкови

За Ramstore

Единствената формула за успех во трговијата Рамстор ја постигнува со развивање на мототo “Купувачот е секогаш во право”. Ние постоиме тука за него – не тој за нас. Купувачот е крајниот консумент и алка на целата “операција ” наречена трговија. Секогаш достапни за нашите купувачи 365 дена во годината.

Контакт

Адреса: Ул. Св. Кирил и Методиј, број 13
Тел:+389 2 3178030
+389 2 3178070
Факс:+389 2 3109020
Anadolu Group Logo
Развиено од
© 2012 Ramstore, All Rights Reserverd.